Julestævne

I weekenden den 7.-8. december holder vi jule-klubstævne for alle vores skønne elev- og privatryttere.

Der må naturligvis rides med nissehue og hvad man ellers kan finde på :-)

Information vedr. tilmelding osv. følger senere.

 

Læs mere

Tilmeldingssystemet

Det er med glæde at vi kan sige at det er lykkedes os mere eller mindre at få alle vores medlemmer oprettet i vores nye system. Vi er stadig super begejstret for systemet og er overbeviste om at det kommer til at gøre livet lettere for mange :-)

Vores system kan mange ting som vi også selv lige skal lære at finde ud af hvordan virker. Hvis I har nogle spørgsmål eller kommentar til systemet så tager bestyrelsen meget gerne mod både ris og ros.Hvis du er et nyt medlem og ønsker at få din hest opstaldet på Dalumgaard Rideklub eller ønsker du at gå på et af vores elevhold kan du under hhv. menupunktet "Elevskolen" og "Opstaldning" se hvordan du får oprettet en profil og tilmeldt dig de rette hold.

Mange hilsner fra bestyrelsen.

Læs mere

DIF og DGI's foreningspulje

Vi er super glade for at fortælle at DAR har fået 50.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan vi sammen med 2:1 bevillingen fra Odense kommune komme i gang med at få renoveret lokalerne ved kontoret og cafeteriet.

Vi skal bl.a. have lagt nyt gulv, have malet og have lavet et ny handicaptoilet sådan at vores pararyttere når de kommer og besøger DAR får bedre faciliteter der gør at de kan nyde vores stævner endnu mere. Planen er at vi fremadrettet vil afholde flere parastævner (meget gerne i forbindelse med distriksstævner). Derudover vi er også i gang med at undersøge muligheden for at afholde et stævne for special olympics rytterne. 

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og I vil nok allerede meget snart se de første håndværkere være i gang.

Mange hilsner fra bestyrelsen

Læs mere

Tusind tak

Tusind tak til Tine (privatopstalder), Felicia (elevrytter), Viktor (Louise' kæreste), Sofia (Louise' veninde) og ikke mindst vores to skønne beriderelever Michelle og Louise for at hjælpe frivilligt til dette års "Vi Elsker 90'erne", hvilket har givet klubben 3.600 kr lige ned i klubkassen. Vi  er pt. i gang med at spare op til nye ridehusbunde og alle bække små luner godt :-)

Det skulle efter sigende have været vældigt muntert at hjælpe til derude. Planen er at hvis der er opbakning til det igen til næste år, at vi prøver at se om vi kan stille et endnu større hold. Vi får 75 kr. i timen pr.hjælper og pengene går ubeskåret til klubben.

Læs mere

Elevstævne

Den 5.-6. oktober holder DAR traditionen tro efterårsstævne for alle vores elevryttere og privatryttere. Se invitation og startlister her.

Læs mere