Vinder af dagsbilletter til Brogårdens Trecbane

Brogårdens Trecbane havde sponsoreret 2 dagsbilletter, som vi trak lod om blandt de betalende deltagere til vores egen Åben banetræning i weekenden. Tillykke til Lisbeth Andersen.

http://www.trecbane.dk/

Læs mere

Kæphesteridning

 

Velkommen til åbne kæphestebaner og kæphestestævner ved Dalumgård Rideklub

 

https://www.rideforbund.dk/~/media/rideforbund/Ridesport/Discipliner/Breddeaktiviteter/Kaephest/K%C3%A6p_3.ashx?h=367&w=551Dalumgård Rideklub stiller dressur, spring og forhindringsbane op, som er åbne for alle.

Tag din egen kæphest med eller lån en af os. Husk at sætte dem på plads efter brug og sæt materialet på plads, hvis du har ændret på det.

https://www.rideforbund.dk/~/media/rideforbund/Ridesport/Discipliner/Breddeaktiviteter/Kaephest/Kap4.ashx?h=367&w=551

 

Banerne og materialet vil være tilgængeligt til fri leg fra kl. 12-16:
Onsdag 29.juli
Torsdag 30. juli
Fredag 31. juli (kl. 12-14)

Tilmelding er ikke nødvendig.  

 

Fredag den 31.juli fra kl. 14.00 holder vi kvalifikation i Dansk Ride Forbunds Kæpheste Cup. Du kan starte i dressur, spring og ponygames. Der er flotte rosetter fra DRF til alle deltagere og yderligere rosetter til de placerede ryttere. Du kan deltage i dressur, spring og forhindringsbane i 3 aldersgrupper: 4-7år, 8-12år og 13-16år. 

Startgebyr: 50kr for deltagelse i alle tre discipliner incl. saft og kage. Tilmelding nødvendig.

Flere oplysninger og tilmelding til Louise Corneliussen: kaephestdar@gmail.com

Oplys: fulde navn, kæphestens navn, fødselsdato og hvilke klasser man ønsker at deltage i samt mailadresse og tlfnr.

 

Projektet har fået beviliget støtte fra DIF og DGI's sommerpulje og vi håber at både klubbens medlemmer og børn og unge fra lokalområdet har lyst til at lege med.

Læs mere

Tusind tak til Nordea-fonden

Tusind tak til Nordea-fonden som har støttet klubben med 23.533 kr. til indkøb af ponygamesudstyr og minispring.

Vi glæder os alle rigtig meget til at komme til at benytte det i vores undervisning samt til diverse arrangementer på DAR.

Læs mere

Tusind tak til Friluftsrådet

Tusind tak til Frilufsrådet som har valgt at støtte klubben med 37.221 kr til oprettelse af Agility-bane som skal benyttes både af vores elevryttere, handikapryttere samt privatryttere.

Læs mere

DIF og DGI's foreningspulje

Vi er super glade for at fortælle at DAR har fået 50.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan vi sammen med 2:1 bevillingen fra Odense kommune komme i gang med at få renoveret lokalerne ved kontoret og cafeteriet.

Vi skal bl.a. have lagt nyt gulv, have malet og have lavet et ny handicaptoilet sådan at vores pararyttere når de kommer og besøger DAR får bedre faciliteter der gør at de kan nyde vores stævner endnu mere. Planen er at vi fremadrettet vil afholde flere parastævner (meget gerne i forbindelse med distriksstævner). Derudover vi er også i gang med at undersøge muligheden for at afholde et stævne for special olympics rytterne. 

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og I vil nok allerede meget snart se de første håndværkere være i gang.

Mange hilsner fra bestyrelsen

Læs mere