Info vedr. coronavirus

Efter statsministerens og dronningens taler tirsdag aften den 17. marts aflyses fortsat al holdundervisning indtil den 30. marts. Vi savner jer alle og vi håber at vi efter den 30. marts kan få lov til at starte vores hold op igen under nogel specifikke forholdsregler som vi vil melde ud når vi nærmer os. 

Al unødvendig ophold i staldene frabedes og vi opfordrer til, at de almindelige offentlige retningslinjer følges.

Vi følger situationen nøje og informerer vores medlemmer løbende pr. mail.

Vi takker inderligt for vores medlemmers forståelse og opbakning - det betyder alverden for klubben og gør at vi forhåbentlig kommer hele ud på den anden side.

Med venlige hilsner fra bestyrelsen

PS: Hvis du som medlem ikke har modtaget mail, så tjek dit spamfilter, da nogle af vores mails desværre en gang i mellem ryger deri.

Læs mere

Udsættelse af generalforsamling

Som forventet bliver vi nødt til at udskyde generalforsamlingen yderligere grundet forbuddet mod at mødes mere end 10 personer. Ny dato for generalforsamlingen er den 21. april kl. 19.00 i cafeteriet. Den kan naturligvis blive udskudt yderligere, hvis myndighederne kræver det, men vi håber virkeligt at det ikke er tilfældet. 

Indkaldelsen er stadig den samme og kan hentes her eller findes under undersiden "Bestyrelsen" under "Om DAR".

 

 

Læs mere

DIF og DGI's foreningspulje

Vi er super glade for at fortælle at DAR har fået 50.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan vi sammen med 2:1 bevillingen fra Odense kommune komme i gang med at få renoveret lokalerne ved kontoret og cafeteriet.

Vi skal bl.a. have lagt nyt gulv, have malet og have lavet et ny handicaptoilet sådan at vores pararyttere når de kommer og besøger DAR får bedre faciliteter der gør at de kan nyde vores stævner endnu mere. Planen er at vi fremadrettet vil afholde flere parastævner (meget gerne i forbindelse med distriksstævner). Derudover vi er også i gang med at undersøge muligheden for at afholde et stævne for special olympics rytterne. 

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og I vil nok allerede meget snart se de første håndværkere være i gang.

Mange hilsner fra bestyrelsen

Læs mere