Certificering

Vi er glade for at kunne fortælle at Dalumgaard Rideklub er blevet certificeret inden for følgende områder:

  • Sikkerhed
  • Organisation
  • Elevskole
  • Opstaldning
  • Lærested

Du kan læse mere om hvad det det betyder HER.

Det har været en længere proces og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til vores personale og de medlemmer som har givet en ekstra hånd for at det kunne lykkedes.

Mange hilsner fra Bestyrelsen

Læs mere

Nye ridehusbunde

Vi har fået nye ridehusbunde i vores haller - håber I vil passe godt på dem :-)

Som altid skal der samles klatter op efter jer når I rider - det gælder I alle tre ridehuse. Vores bunde går i stykker, hvis det ikke bliver gjort, så vi beder jer alle om at være søde og hjælpe hinanden med at få det gjort og minde hinanden om det på en pæn måde, hvis det smutter en enkelt gang.

Hvis man sidder og kigger på, at der rides og man ser en hest klatte, er det en kæmpe hjælp for rytteren, at man lige rejser sig og går ned og samler klatten op for ham/hende. 

Hvis alle hjælper hinanden med at passe på bundene skal vi bruge mindre penge på vedligeholdelse og har dermed flere penge til andre sjove tid :-)

Læs mere

Ny vaskemaskine :-)

Den 16. januar skulle vi meget gerne få installeret vores nye vaskemaskine med en noget større tromle end den gamle. Det betyder, at vi nu også kan vaske hestedækkener og det der bliver vasket faktisk bliver rent :-)

Den nye maskine tager hverken mønter eller polettter. I stedet skal man købe en vask inde på vores shop som du finder her på hjemmesiden under "Opstaldning" -> "Ekstra køb" eller ved at trykke HER. Her trykker du på "Andre Tilkøb", hvor du vil finde en vare der hedder "Vask for opstaldere". Hvordan man gør herfra står forklaret hvis du læser om varen. Det koster 50,- pr. vask. 

Når du har købt en vask (eller alternativt, hvis du er opstalder, får en vask tilføjet til næste faktura) og du ønsker at vaske tager du fat på en af beridereleverne eller på Tia som har en nøgle ind til vaskerummet. Hvis der bliver behov for det kan vi lave en liste, hvor man kan reservere et vasketidspunkt. Du skal medbringe dit eget vaskepulver. 

Bemærk, hvis man af en eller anden grund får adgang til vasken og vasker uden at have betalt eller fået lov af en af beridereleverne eller Tia så koster det en bøde på DKK 100,-.

Vi åbner også op for at folk udefra kan komme og få vasket deres dækken. Hvis man ønsker det går man ind via samme link, dvs. går ind på hjemmesiden under "Opstaldning" -> "Ekstra køb" eller ved at trykke HER. Igen går du ind på "Andre Tilkøb", hvor du finder varen "Dækken vask". I beskrivelsen af varen står der hvad man gør herfra :-)

Håber alle bliver glade for den nye maskine.

Venlige hilsner fra bestyrelsen.

Læs mere

DIF og DGI's foreningspulje

Vi er super glade for at fortælle at DAR har fået 50.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan vi sammen med 2:1 bevillingen fra Odense kommune komme i gang med at få renoveret lokalerne ved kontoret og cafeteriet.

Vi skal bl.a. have lagt nyt gulv, have malet og have lavet et ny handicaptoilet sådan at vores pararyttere når de kommer og besøger DAR får bedre faciliteter der gør at de kan nyde vores stævner endnu mere. Planen er at vi fremadrettet vil afholde flere parastævner (meget gerne i forbindelse med distriksstævner). Derudover vi er også i gang med at undersøge muligheden for at afholde et stævne for special olympics rytterne. 

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang og I vil nok allerede meget snart se de første håndværkere være i gang.

Mange hilsner fra bestyrelsen

Læs mere