Sponsorstævne på DAR

I maj/juni måned afholder DAR sponsorstævne for at samle penge ind til klubben.

Stævnet foregår ligesom vores almindelige stævner henover en weekend, hvor vi om lørdagen har holdridning for vores mindre øvede ryttere og om søndagen rides der efter program. Alle ryttere skal have fundet mindst en sponsor for at få lov til at starte. Dette kan dog både være en selv, ens forældrer, ens bedsteforældre, en virksomhed osv.

Pengene vi får ind giver os mulighed for f.eks. at købe en ny elevpony eller hest, at renovere vores ridebaner, bygge om eller andre nødvendige tiltag, som den daglige økonomi desværre ikke levner meget overskud til. Alle er velkomne til at deltage - elev- og privatryttere - store som små - de indsamlede penge kommer nemlig alle i DAR til gode.

Lørdag aften efter præmieoverrækkelsen tænder vi op for grillen. Der kan enten købes en grilltallerken eller man kan medbringe maden selv - alle er mere end velkomne til at deltage. Sidst det blev holdt var det en stor succes og vi havde en super hyggelig aften. Der vil være underholdning med ekstra konkurrencer og hvis vi er heldige opvisning fra vores dygtige beriderelever i løbet af aftenen.

Derudover vil der i hele weekenden være en tombolabod med lækre præmier sponsoreret af vores lokale butikker.

Sponsorstævnet 2020 foregår i weekenden den 3.-4. oktober (Er blevet rykket pga Corona):

Vi glæder os allerede super meget til dette års sponsorstævne. Vores håb er at vi kan få tjent en masse penge ind så der kan blive råd til noget nyt vandingsanlæg som vi kan benytte i hhv. den gamle elevhal og i det nye ridehus. Et rigtig godt vandingsanlæg koster mange penge, så jeg håber at I alle er klar på at finde nogle gode sponsorer som kan støtte jer og dermed klubben :-) Man kan deltage i én eller flere af følgende klasser:

Holdridning med/uden galop for vores elever:
Foregår lørdag med start omkring kl. 15.00 og er for vores elevryttere. Der er mulighed for trækker så alle kan deltage uanset niveau. Programmet bliver råbt op mens man rider, så man skal ikke lære et program for at kunne starte. Der er præmier til alle og alle ryttere vil få en seddel med kritik. Du skal finde mindst en sponsor (det kan være din mor og far), som vil sponsorere dig med et engangsbeløb, dog minimum kr. 100,- pr sponsor.

Programridning for vore elev- og privatryttere:
Foregår søndag og vi starter op ca. kl. 9.30 med vores ponyryttere. Programridning er for de mere øvede ryttere og her skal du kunne programmet udenad. Der er ikke mulighed for at få trækker på og du helt alene på banen. Der er kun præmier til de bedst placerede i klasserne. Du skal finde mindst én sponsor (evt. dig selv eller et familiemedlem) Dine sponsorer betaler et beløb pr. procent, der opnås i dressur. Eksempel: Hvis du rider til 70% i dressur og din sponsor giver dig 3 kr. pr. % så bliver det 70 x 3 = 210 kr. til klubben. Det kan også være et engangsbeløb, dog minimum 100,- pr. sponsor, f.eks. dine bedsteforældre sponsorer dig med kr. 300,-.

Kæphestespringning:
Foregår lørdag aften efter præmieoverrækkelsen samtidigt med at der tændes op i grillen. Man springer en bane med ca. 40 cm høje spring på sin kæphest. Både købte og hjemmelavede kæpheste er mere end velkomne – man kan også låne. Dén der kommer hurtigst fejlfrit igennem banen, er vinderen. Der er rosetter til de tre hurtigste. Her skal man også finde nogle sponsorer, som vil sponsorere rytteren med et engangsbeløb, dog minimum kr. 60,- pr. sponsor.

Tilmeldingsmappen kommer op i slutningen af august og vil som altid ligge over ved elevhallen. Sammen med mappen vil der ligge sponsorsedler, hvor man bare tager en. Man kan også downloade en HER. Sponsorsedlen afleveres i cafeteriet på selve stævnedagen inden ridning og man betaler efter endt ridt.

Sponsorstævnet i 2019:

Vi vil gerne sige en kæmpe tak til alle vores sponsorer i forbindelse med stævnet:

Man kan se flere billeder og fornemme den skønne stemning i cafeteriet i vores galleri.