Hvordan tilmelder jeg mig til holdundervisning?

Hvis du ønsker at gå til ridning på Dalumgaard Rideklub skal du starte med at oprette en profil her på hjemmesiden. Dette gør du under menupunktet "Opret Profil". Hvis det er dit barn der skal gå til ridning skal du huske også at oprette en profil til hende/ham. Du kan sagtens oprette en profil til jer begge ved at lave en familieprofil. Yderligere hjælp til hvordan man opretter en profil kan ses HER

Når du har oprettet en profil kan du gå ind under "Tilmelding" og tilmelde dig selv eller din barn til "Tilmelding til holdundervisning". Dette gøres på denne side. Husk det er vigtigt at du tilmelder den person som skal gå til ridning, da vi har brug for at kende rytterens alder. Under rytteren profil må I meget gerne notere hvilket niveau rytteren har, sådan at vi kan tilbyde rytteren en plads på det hold der svarer til hendes/hans niveau. 

Det er ikke sikkert at vi lige pt. har plads på et hold. Hvis vi ikke har kommer du på venteliste til det hold-niveau der passer til dig og du vil derefter bliver kontaktet når vi får en ledig plads. Bemærk, det koster ikke noget at blive tilmeldt ti holdundervisningen - vi begynder først at trække fra det tilmeldte kort når vi har fundet et hold der passer til dig.

Når vi har en plads fri til dig bliver du tilbudt en prøvetime for at se om det er noget for dig og om holdets niveau er det rette. Hvis både du og underviser siger ok vil du derefter bliver tilmeldt holdet og du vil blive trukket for holdundervisning på det kort du har tilmeldt, da du blev skrevet op til "Tilmelding til holdundervisning".