Hvordan tilmelder jeg mig til holdundervisning?

Hvis du ønsker at gå til ridning på Dalumgaard Rideklub skal du starte med at oprette en profil her på hjemmesiden. Dette gør du under menupunktet "Opret Profil". Hvis det er dit barn der skal gå til ridning skal du huske også at oprette en profil til hende/ham. Du kan sagtens oprette en profil til jer begge ved at lave en familieprofil. Yderligere hjælp til hvordan man opretter en profil kan ses i en video HER eller du kan læse om det HER. Under rytterens profil må I meget gerne notere hvilket niveau rytteren har, sådan at vi kan tilbyde rytteren en plads på det hold der svarer til hendes/hans niveau.

Når du har oprettet en profil skal du gå ind under "Tilmelding", vælge "Undervisning" og tilmelde rytteren til "Tilmelding til holdundervisning". Dette gøres på denne side. Husk det er vigtigt at du tilmelder den person som skal gå til ridning, da vi har brug for at kende rytterens alder. Når du har trykket på "Læs mere og tilmeld" til "Tilmelding til holdundervisning" kommer du ind på en side med en del tekst. Nederst på siden er der en knap der hedder "Fortsæt" - tryk på denne (husk at tjekke at det er rytterens navn der står et tjek-tegn bagved, hvis du har oprettet en familieprofil). Herefter kommer du ind til en regning på 0 kr., her skal du acceptere vores brugerbetingelser og efterfølgende betale for de 0 kr. Vi får dermed registreret jeres betalingskort, som er det kort vi fremadrettet vil trække penge fra for ridning og medlemskontingent. Vi trækker naturligvis ikke nogle penge før end at I har sagt ja til en plads på et hold.

Det er ikke sikkert at vi lige pt. har plads på et hold. Hvis vi ikke har kommer du på venteliste til det hold-niveau der passer til dig og du vil derefter bliver kontaktet når vi får en ledig plads. Bemærk, det koster ikke noget at blive tilmeldt ti holdundervisningen - vi begynder først at trække fra det tilmeldte kort når vi har fundet et hold der passer til dig.

Når vi har en plads fri til dig bliver du tilbudt en prøvetime for at se om det er noget for dig og om holdets niveau er det rette. Hvis både du og underviser siger ok vil du derefter bliver tilmeldt holdet og du vil blive trukket for holdundervisning på det kort du har tilmeldt, da du blev skrevet op til "Tilmelding til holdundervisning".