Ridelejr på DAR

Hvert år i starten af juli måned lige inden vores heste bliver sendt på sommerferie afholder vi ridelejr på DAR for klubbens medlemmer. Lejren er for alle uanset niveau  - nybegyndere, øvede, elevryttere og privatryttere. Eneste krav er at pony/hest og rytter passer sammen både i størrelse og i temperament.

Der er et begrænset antal pladser så man skal være meget hurtigt for at få en plads som elevrytter. Derudover har parter første-ret til lejren, så der er ikke så mange heste at vælge imellem. Alle ryttere får tildelt deres egen pony/hest som de får lov at ride på hele lejren.

Invitation tli ridelejren 2020 kan hentes HER.

Man tilmelder sig her på klubbens hjemmeside under "Events" som du finder under menupunktet "Tilmelding". Bemærk, der er tre forskellige tilmeldingsmuligheder: En for partsryttere, en for elevryttere og en for privatryttere. Husk at få tilmeldt dig til den rette og læs beskrivelsen grundigt :-)