Eventoversigt

Tilmelding til ridelejr for elevryttere

Antal tilmeldte: 6 Pris: 0,- Lokation:
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV
Dato:
30-06-2022 17:00
03-07-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
20-06-2022
Beskrivelse

VI ER HELT BOOKET OP.

Det er her du tilmelder dig, hvis du kunne tænke dig at komme med på DARs ridelejr.

Husk at tilføje navnet på den der skal tilmeldes, personens alder, en mail-adresse og forældres mobilnummer i kommentarfeltet nedenfor. Derudover må I gerne notere minimum 2 heste/ponyer som rytteren kunne tænke sig at ride på. Endelig skal i skrive hvilket hold rytteren rider på normalt.

Ridelejren plejer at være meget populær og det er ikke nemt at få plads. Derudover har parter første-ret til deres heste/ponyer og der er derfor ikke altid så mange heste tilovers. Det svinger dog meget fra år til år, så tilmeld dig endeligt hvis du gerne vil med og så krydser vi fingrer for at der bliver en hest ledig til dig.

Hestene bliver fordelt efter først-til-mølle. Dog bliver der taget hensyn til at hest og rytter skal passe sammen. Det er 100% rytternes undervisere, der skal sige god for at pony/hest og rytter passer sammen og at det er forsvarligt.

Betaling for lejren som er på 1.400 kr + gebyr vil blive opkrævet senere når man er sikker på at have fået en plads.

Alle der deltager vil blive bedt om at medbringe en snack til hele holdet. Endelig hvis der er nogle forældre der har mulighed for at hjælpe vil det også være fantastisk. Vi får bl.a. brug for ekstra bemanding i forbindelse med alle måltiderne. Mere herom senere :-)

Man får senest besked den 20. maj om man har fået en plads på lejren, det vil dog være muligt at tilmelde sig indtil 20. juni i tilfælde af at vi skulle have flere heste til overs.

Tilmelding til ridelejr for partsryttere

Antal tilmeldte: 18 Pris: 0,- Lokation:
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV
Dato:
30-06-2022 17:00
03-07-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
20-06-2022
Beskrivelse

Hvis du har part på en af elevskolen heste eller ponyer er det her du tilmelder dig. Husk at tilføje navnet på den der skal tilmeldes, personens alder, en mail-adresse og forældres mobilnummer i kommentarfeltet nedenunder. Derudover må du også meget gerne notetere hvem I har part på.

Hvis du har 1/2-part og du tilmelder dig inden den 1. april er du garanteret at få din partshest til lejren.

Hvis du har 1/4-part og begge 1/4-parter tilmelder sig lejren bliver der trukket lod om ponyen/hesten. Den som taber får lov til at vælge blandt de tilbageværende ponyer og heste. Ens ridelære skal dog godkende valget af ponyen/hesten. Da der er flere 1/4-parter der højst sandsynligt skal vælge pony/hest blandt de resterende ponyer/heste er det først-til-mølle. Det vil sige den 1/4-partsrytter der har tabt sin lodtrækning og har tilmeldt sig først får lov at vælge først, derefter får den 1/4-partsrytter der har tabt sin lodtrækning der har tilmeldt næst lov til at vælge osv.

Hvis du tilmelder dig efter den 1. april er du ikke garanteret hverken din partshest eller en anden hest, der er det efter først-til-mølle princippet sammen med elevrytterne.

Det koster 1400 kr. + gebyr at deltage, men dette vil først blive opkrævet senere. Derudover vil alle, der deltager blive bedt om at medbringe en snack til hele holdet. Endelig hvis der er nogle forældre der har mulighed for at hjælpe vil det også være fantastisk. Vi får bl.a. brug for ekstra bemanding i forbindelse med alle måltiderne. Mere herom senere :-)

Betaling for elevskolens Ridelejr 2022

Antal tilmeldte: 19 Pris: 1424,- Lokation:
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV
Dato:
30-06-2022 17:00
03-07-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
01-06-2022
Beskrivelse

HUSK AT I SKAL VÆRE LOGGET IND PÅ RYTTERENS NAVN :-)

Dem som har fået en mail om at de har fået en plads på årets ridelejr på DAR skal betale her. Derudover bedes alle i samme ombæring gå ind under Frivillighed -> Ridelejr 2022 her på hjemmesiden og vælge én proviant pr. rytter som man medbringer på lejren.

Endelig har vi brug for en ekstra hånd til alle måltiderne - dette kan man som forældre også melde sig til inde under Frivillighed -> Ridelejr 2022. Man er velkommen til at melde sig til mere end en vagt :-) Eva vil være den gennemgående og har styr på hvad der skal laves, så man skal bare møde op og være klar på at give en hånd.

Sidst, men ikke mindst har vi brug for to voksne der lige bliver og rydder det sidste op når de sidste ryttere har forladt lejren. Dette melder man sig også til inde under Frivillighed - > Ridelejr 2022 :-)

Du kan læse informationsbrevet HER som også er sendt ud til jer på mail. 

Ridekursus med overnatning

Antal tilmeldte: 5 Pris: 2339.06,- Lokation:
Dalumgårds Allé 35F
5250 Odense SV
Dato:
06-07-2022 14:00
09-07-2022 16:00
Sidste frist for tilmelding:
15-06-2022
Beskrivelse

Ridekurset er for alle privatryttere på alle niveauer som vil den seriøse ridning og samtidig hygge med ridevennerne.

Vi overnatter i rytterstuen. Beridereleverne sover oppe på deres værelser, som ligger lige over rytterstuen. Hvis man ikke ønsker at overnatte, må man også gerne tage hjem og overnatte.

Du tilmelder dig enten spring-linjen eller dressur-linjen inde på tilmeldingslinket. Derudover vælger du din primære underviser, som vil stå for din daglige ene-time.

Udover ene-timen rides der forskellige løsgørende ting i mindre hold. Jon vil være med ind over undervisningen en af dagene.

Derudover vil der være andre aktiviteter i løbet af dagene både med og uden hest.

Se den samlede invitation HER.