Undervisere og personale på DAR

Undervisere på DAR:

Jon D. Pedersen
Daglig leder
Jon har været ansat på Dalumgård siden 1988. Han er uddannet examineret berider og er aktiv konkurrencerytter. Jon har i sin karriere deltaget i Dressur ved OL i Syndey og Athen og ved diverse EM og VM. Han er tidligere træner for Junior Young Riders.
Jon er daglig leder af Dalumgård, samtidigt med at han træner heste og underviser privatrytterne.

 

Louise Bolander Eriksen
Beriderelev

Louise startede på Dalumgård i juni 2020 som beriderelev og er på sit 1. år. Hun har tidligere været ansat på Skovly Ridecenter.  Louise har redet op til Prix st. George i dressur og LB1*/105 i spring.  
 
Louise underviser på børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.
Mobil: 2424 5669

 

 

Filicia Christophersen

Medhjælper

Filicia har redet og haft part på DAR i mange år. Hun har p.t. 1/4 part på hhv Krumme og Zhantos. Felicia skal primært hjælpe til i stalden og er ansvarlig for elevstalden.
Mobil: 51412709

 

 

Mathilde Sandgaard
Berider

Mathilde kom til Dalumgård i november 2019 og blev sommeren 2022 færdiguddannet som berider. Mathilde kommer fortsat på DAR to gange om ugen for at undervise nogle af privatrytterne.

Mobil: 4111 7453

 

 

Personale på DAR:

Jon D. Pedersen
Er den daglige leder af Dalumgaard og er ansvarlig for den daglige tilsyn af vores heste, vores bygninger og udenomsarealer. Har du nogle spørgsmål vedr. opstaldning, privat undervisning og tilridning/ridning af heste er det Jon du tager kontakt til. 
Mobil: 2342 1579

 

 

Tia Malling 
Har det overordnede overblik over vores økonomi og undervisning i elevskolen. Spørgsmål vedr. holdundervisning på elevskolen, holdskifte, priser, faciliteter, regninger eller andre relevante spørgsmål er der gode chancer for at Tia kan besvare. Tia kan kontaktes via vores mail rideklubbendalumgaard@gmail.com. Alternativt kan du komme forbi kontoret mandag mellem kl. 17.00 og 18.30, hvor der er kontortid, eller give et ring på 66174699.

 

 

Gry Madsen 
Hjælper til i stalden og på markerne.
Hvis du som opstalder har nogle spørgsmål vedr. foldordningen er det Gry du tager kontakt til.

 

Mogens Langhoff Toft 
Er vores alt-mulig mand og hjælper til i stalden og på markerne med diverse små-reperationer.
Hvis du ser noget der er gået i stykker tager du kontakt til Jon eller en af beridereleverne og så tager de fat på Mogens.