Undervisere og personale på DAR

Undervisere på DAR:

Jon D. Pedersen
Daglig leder
Jon har været ansat på Dalumgård siden 1988. Han er uddannet examineret berider og er aktiv konkurrencerytter. Jon har i sin karriere deltaget i Dressur ved OL i Syndey og Athen og ved diverse EM og VM. Han er tidligere træner for Junior Young Riders.
Jon er daglig leder af Dalumgård, samtidigt med at han træner heste og underviser privatrytterne.

Mathilde Sandgaard
Berider

Mathilde kom til Dalumgård i november 2019 og er sommeren 2022 færdiguddannes som berider. Før hun kom til DAR var hun ansat i Frederikshavn rideklub i 2,5 år og inden da 2 år i Djursland rideklub.  Mathilde har redet til og med MB**/130 cm i spring og MA i dressur.

Mathilde underviser børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Louise Bolander Eriksen
Beriderelev

Louise startede på Dalumgård i juni 2020 som beriderelev og er på sit 1. år. Hun har tidligere været ansat på Skovly Ridecenter.  Louise har redet op til Prix st. George i dressur og LB1*/105 i spring.

Louise underviser på børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Ditte Christiansen
Beriderelev

Ditte startede på uddannelsen som beriderelev i august 2020 og i samme forbindelse startede hun på Dalumgaard Rideklub. Ditte har hovedsageligt sprunget og har opnået rigtig mange placeringer i LA-klasserne og har sprunget op til MB*/125.

Ditte kommer til at undervise på børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Personale på DAR:

Jon D. Pedersen
Er den daglige leder af Dalumgaard og er ansvarlig for den daglige tilsyn af vores heste, vores bygninger og udenomsarealer. Har du nogle spørgsmål vedr. opstaldning, privat undervisning og tilridning/ridning af heste er det Jon du tager kontakt til.

Tia Malling
Har det overordnede overblik over vores økonomi og undervisning i elevskolen. Spørgsmål vedr . holdundervisning på elevskolen, holdskifte, priser, faciliteter, regninger eller andre relevante spørgsmål er der gode chancer for at Tia kan besvare. Tia kan kontaktes via vores mail rideklubbendalumgaard@gmail.com. Alternativt kan du komme forbi  kontoret mandag mellem kl. 17.00 og 18.30, hvor der er kontortid, eller give et ring på 66174699.

Gry Madsen
Hjælper til i stalden og på markerne.
Hvis du som opstalder har nogle spørgsmål vedr. foldordningen er det Gry du tager kontakt til.

Mogen Langhoff Toft
Er vores alt-mulig mand og hjælper til i stalden og på markerne med diverse små-reperationer.
Hvis du ser noget der er gået i stykker tager du kontakt til Jon eller en af beridereleverne og så tager de fat på Mogens.