Klubarrangementer på DAR

Selv om mange af vores medlemmer i forvejen bruger rigtig mange af deres timer på Dalumgaard Rideklub elsker vi når vi kan få dem til at blive lidt længere :-)

Derfor holder vi også en masse forskellige arrangementer på DAR. Hovedårsagen til disse arrangementer er for at bevare den gode klubånd, som er livsnødvendigt for at vi kan få klubben til at køre. Klubbens faciliteter er ejet at Odense kommune, men selve rideklubben er ejet og drevet af medlemmerne. Det betyder, at det praktiske arbejde med hold af heste og vedligehold af ejendommen påhviler medlemmerne. I forhold til andre sportsgrene skal der således påregnes en betydelig arbejdsindsats af hvert enkelt medlem for, at rideklubben kan fungere tilfredsstillende. Det drejer sig om løbende opgaver som oprydning, rengøring og vedligehold inde og ude, men også deltagelse på arbejdsdage eller andre enkeltstående opgaver. Ridesport er en dyr sport, men vil være endnu dyrere, hvis vi også skal betale os fra opgaver som disse.

Arbejdsdage/weekender:
Vi holder løbende arbejdsdage/weekender, hvor klubbens medlemmer og familier kan komme og give en ekstra hånd med ting der trænger til at blive ordnet på DAR.
Næste arbejdsweekend er den 26.-27. otober og vi håber at se rigtig mange af jer, så vi kan få shinet DAR op til vores stævne der holdes weekenden efter. Mere info kommer senere.

Julehygge:
I forbindelse med den kære juletid er der både planer om en julefrokost for de lidt ældre og noget julehygge i cafeteriet for de yngrer. Mere info kommer senere.

Hingstekåring i Herning:
I 2018 var vi for første gang i Herning til Hingstekåring i en samlet flok fra Dalumgaard Rideklub. Vi håber at vi kan gentage successen igen i år, men kan ikke love noget endnu :-)