Klubarrangementer på DAR

Selv om mange af vores medlemmer i forvejen bruger rigtig mange af deres timer på Dalumgaard Rideklub elsker vi når vi kan få dem til at blive lidt længere :-)

Derfor holder vi også en masse forskellige arrangementer på DAR. Hovedårsagen til disse arrangementer er for at bevare den gode klubånd, som er livsnødvendigt for at vi kan få klubben til at køre. Klubbens faciliteter er ejet at Odense kommune, men selve rideklubben er ejet og drevet af medlemmerne. Det betyder, at det praktiske arbejde med hold af heste og vedligehold af ejendommen påhviler medlemmerne. I forhold til andre sportsgrene skal der således påregnes en betydelig arbejdsindsats af hvert enkelt medlem for, at rideklubben kan fungere tilfredsstillende. Det drejer sig om løbende opgaver som oprydning, rengøring og vedligehold inde og ude, men også deltagelse på arbejdsdage eller andre enkeltstående opgaver. Ridesport er en dyr sport, men vil være endnu dyrere, hvis vi også skal betale os fra opgaver som disse. 

Arbejdsdage/weekender:
Vi holder løbende arbejdsdage/weekender, hvor klubbens medlemmer og familier kan komme og give en ekstra hånd med ting der trænger til at blive ordnet på DAR.

Drop in Ponygames:
Kom og træn din balance og samarbejde med hesten og få samtidigt motioneret lattermusklerne med klubkammerater. Vi sætter en varieret bane op med lege som eks. flagstafet, dæk bord, vadested og basket. Alle kan være med og ride i det tempo man har lyst til enten i skridt, trav eller fuld-fart galop. Tilmelding er ikke nødvendig- deltagelse er for parter og privatryttere.
Første gang er fredag den 21. august 2020 fra kl. 18.30.

Drop in Agility/Parkour:
Kom og træn dit samarbejde med hesten ved at overvinde forskellige udfordringer. Efter en kort intro kan du enten til fods med hesten i hånden eller på hesteryg prøve kræfter med eks. at gå over en presenning, gå under flagrebånd, passerer smalle passager og gå over en ”bro” på en bane der er pyntet med farlige ting som paraplyer og flag.  Hesten kan trænes på flere niveauer. I takt med at tilliden øges mellem hest og rytter kan sværhedsgraden også øges og kravet til lydighed, håndterbarhed og forståelse mellem hest og rytter udfordres. Tilmelding er ikke nødvendig – deltagelse er for parter og privatryttere. Medbring en stor portion tålmodighed og godbidder. 
Første gang er fredag den 11. september 2020 fra kl. 18.30

Julehygge:
I forbindelse med den kære juletid er der både planer om en julefrokost for de lidt ældre og noget julehygge i cafeteriet for de yngrer. Mere info kommer senere.

Hingstekåring i Herning:
I 2018 var vi for første gang i Herning til Hingstekåring i en samlet flok fra Dalumgaard Rideklub. Vi håber at vi kan gentage successen igen i år, men kan ikke love noget endnu :-)