Opstaldning

Hesteboks

Pris: 0,- Bokse: 16/35 Stald Dalumgårds Alle 35f 5250 Odense SV
Beskrivelse

Da vi lige skal have alle vores eksisterende opstaldere ind i systemet står der pt. at priserne er 0 kr på det hele og det skyldes at I allerede har betalt for oktober måned via den faktura der er sendt ud til jer. Den 31. oktober ændrer vi priserne til de sædvanlige, dvs. 3320,- for en hesteboks og tilvalgspriserne fremgår af vores prisliste der ses under Opstaldning. I vil herefter til hver den 1. automatisk blive trukket fra jeres tilmeldte betalingskort for jeres boks og tilvalg.

Opstaldning inkluderer:
Fodring 3 x dagligt, 1 x hø/wrap og halm dagligt samt adgang til skridtbånd, folde, ridehuse og baner samt udmugning.

Hvis rytteren til hesten/ponyen der skal stå i boksen ikke får undervisning på DAR skal I huske også at tilmelde rytteren til medlemskontingent. Dette gøres under "Undervisning" som du finder under "Tilmelding".

Ponyboks

Pris: 0,- Bokse: 4/4 Stald Dalumgårds Alle 35f 5250 Odense SV
Beskrivelse

Da vi lige skal have alle vores eksisterende opstaldere ind i systemet står der pt. at priserne er 0 kr på det hele og det skyldes at I allerede har betalt for oktober måned via den faktura der er sendt ud til jer. Den 31. oktober ændrer vi priserne til de sædvanlige, dvs. 2570,- for en ponyboks og tilvalgspriserne fremgår af vores prisliste der ses under Opstaldning. I vil herefter til hver den 1. automatisk blive trukket fra jeres tilmeldte betalingskort for jeres boks og tilvalg.

Allergi-venlig udeboks

Pris: 0,- Bokse: 1/6 Udestald Dalumgårds Alle 35f 5250 Odense SV
Beskrivelse

Da vi lige skal have alle vores eksisterende opstaldere ind i systemet står der pt. at priserne er 0 kr på det hele og det skyldes at I allerede har betalt for oktober måned via den faktura der er sendt ud til jer. Den 31. oktober ændrer vi priserne til de sædvanlige, dvs. 3320,- for en hesteboks (se nedenstående bemærkning mht. samlede pris for udeboks) og tilvalgspriserne fremgår af vores prisliste der ses under Opstaldning. I vil herefter til hver den 1. automatisk blive trukket fra jeres tilmeldte betalingskort for jeres boks og tilvalg.

Opstaldning inkluderer:
Fodring 3 x dagligt, 1 x hø/wrap dagligt samt adgang til skridtbånd, folde, ridehuse og baner samt udmugning.

Bemærk, den samlede pris er på minimum 3320+770 = 4.090,-, da alle heste/ponyer i udebokse står på spåner. I de 4.090,- er der derfor inkluderet 8 pakker spåner. Hvis man ønsker 12 pakker spåner i stedet pr måned, kan man tilvælge 4 ekstra pakker.

Tilbud på tilridning

Pris: 5500,- Bokse: 0/10 Stald Dalumgårds Alle 35f 5250 Odense SV
Beskrivelse

Dalumgaard Rideklub tilbyder pt. tilridning til en specielpris af 5500,- pr. måned gældende fra 1. august 2019 og frem til 1. januar 2020.

Tilbuddet dækker:
Tilridning ved vores beriderelever under opsyn af exam. berider Jon D. Pedersen.
Opstaldning i lyse hestebokse, 3 x fodring dagligt af krybbefoder, 1 x hø/wrap samt foldtid og de vil alle lære at gå på skridtbånd.

Hvis du har spørgsmål er velkommen til at kontakte Jon D. Pedersen på mobil 23421579