Tilmelding til holdundervisning

Antal tilmeldte: 2 Venteliste: 0 Alder: Alle aldre
Pris: 0,- Sted: Ridehal
Beskrivelse

Hvis du ønsker at bliver tilmeldt et hold på DAR tilmelder du dig her - for at blive tilmeldt skal du trykke på "Gå til tilmeldings oversigt" nedenfor og efterfølgende trykke på "Gå til betaling" selv om der står at det koster 0 kr. Når du tilmelder rytteren registrerer vi dit  betalingskort som er det kort du vil få trukket kontingent og betaling for undervisning fra når du er kommet på et hold. Der vil dog ikke bliver trukket noget førend at du er har fået plads på et hold. 

Det er vigtigt at du under din profil skriver hvilket niveau du rider på. Dvs. er du nybegynder, har du redet lidt og kan trave og styre hesten selv, eller har du gået til undervisning et andet sted før og er derfor allerede klar til at komme på et af vores mere øvede hold. Vi kan ikke garantere vi har en plads lige nu. Hvis der ikke er en plads kommer du på vores venteliste og så snart der er en plads får du en mail om et tilbud om en prøvetime på holdet.  Hvis du herefter ønsker at fortsætte (og underviseren er enig med dig i at du har det givne niveau til at ride på holdet) får du en fast plads på holdet og der vil blive trukket kontingent (halvårligt) og betaling for undervisningen fast på dit betalingskort hver den 1. i måneden indtil du udmelder dig af klubben. 

VIGTIGT: Det er vigtigt at det er rytteren der bliver tilmeldt! 
Det vil sige, hvis det er dit barn der skal gå til ridning så er det barnet der skal tilmeldes og ikke dig. Der er mulighed for at lave en familieprofil når man laver sin profil - på den måde kan både forældre og barn have en profil, men under sammen e-mail og password. Når I så går ind under tilmeldingen efterfølgende er det vigtigt at I vælger barnets navn når I tilmelder til undervisning og ikke jer selv :-) 

Hvis du allerede rider på et hold og "blot" skal oprettes i systemet skal du også tilmelde dig her. Under din profil må du meget gerne skrive hvilket hold du pt. rider på så vi har mulighed for at få dig ind på det samme hold. Så snart vi har fået dig registreret får du en mail om det hold du er tilmeldt. Husk at vi senest skal have dig inde i systemet den 15. oktober for at du er sikker på at beholde din plads på holdet. Fremadrettet vil betaling for din undervisning automatisk bliver trukket fra det betalingskort du registerer når du tilmelder dig. Så du slipper for fakturaen fra posten og at skulle huske på at få betalt til tiden :-)

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til rideklubbendalumgaard@gmail.com eller ringe i vores kontortid mandag kl. 17.00 til 19.00 på 66174699.

Pris: 0,- (Derefter 0,- per rate) Du har fået en tilmeldingsrabat på 50%.
Rater: månedlig (11 rater)) Se alle rater


Login for at tilmelde dig Opret profil