Info vedr. coronavirus

Efter statsministerens og dronningens taler tirsdag aften den 17. marts aflyses fortsat al holdundervisning indtil den 30. marts. Vi savner jer alle og vi håber at vi efter den 30. marts kan få lov til at starte vores hold op igen under nogel specifikke forholdsregler som vi vil melde ud når vi nærmer os.

Al unødvendig ophold i staldene frabedes og vi opfordrer til, at de almindelige offentlige retningslinjer følges.

Vi følger situationen nøje og informerer vores medlemmer løbende pr. mail.

Vi takker inderligt for vores medlemmers forståelse og opbakning - det betyder alverden for klubben og gør at vi forhåbentlig kommer hele ud på den anden side.

Med venlige hilsner fra bestyrelsen

PS: Hvis du som medlem ikke har modtaget mail, så tjek dit spamfilter, da nogle af vores mails desværre en gang i mellem ryger deri.