Undervisere og personale på DAR

Undervisere på DAR:

Jon D. Pedersen
Daglig leder
Jon har været ansat på Dalumgård siden 1988. Han er uddannet examineret berider og er aktiv konkurrencerytter. Jon har i sin karriere deltaget i Dressur ved OL i Syndey og Athen og ved diverse EM og VM. Han er tidligere træner for Junior Young Riders.
Jon er daglig leder af Dalumgård, samtidigt med at han træner heste og underviser privatrytterne.

Michelle Snorhøj Mathiesen
Beriderelev

Michelle har været på Dalumgård siden juli 2017. Tidligere var hun elev i Brande Sportsrideklub. Inden hun startede i lære, arbejdede hun som rytter i 7 år på stutteri Vesterdam i Brande. Michelle rider LA i spring og Prix St. George i dressur.
Michelle underviser både børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Louise Pedersen
Beriderelev

Louise har været på Dalumgård siden januar 2018 og har siden den 1. august 2018 været beriderelev på Dalumgård. Tidligere har Louise været ansat ved Schou Absolute Horses, ved Andreas og Christian Schou, i 3 år.
Louise starter LA**/120 cm i springning og LA2 i dressur.
Louise underviser børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Mathilde Sandgaard
Beriderelev

Mathilde kom til Dalumgård i november 2019. Før hun kom til DAR var hun elev i Frederikshavn rideklub.  Mathilde rider MB i både dressur og spring.

Mathilde underviser børne- og voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Celine Sax
Underviser

Celine er allroundrytter og har part på en af hestene i elevskolen.
Celine underviser børne- og nybegynderhold i elevskolen om lørdagen.
Endvidere hjælper Celine ved handicap-ridning.

Louise Corneliussen
Underviser

Louise er mor til en af ponypigerne i privatstalden og har selv reddet rigtig meget som ung. Louise har bl.a. redet DM i spring for pony og startet LA spring på hest. Hendes sidste hest stod opstaldet på DAR indtil hun blev gravid og solgte den. I dag arbejder Louise som gymnasielærer, men har tidligere været ansat som ansvarlig på handikap-ridning på DAR.
Louise underviser børne- og nybegynderhold i elevskolen om fredagen.

Personale på DAR:

Jon D. Pedersen
Er den daglige leder af Dalumgaard og er ansvarlig for den daglige tilsyn af vores heste, vores bygninger og udenomsarealer. Har du nogle spørgsmål vedr. opstaldning, privat undervisning og tilridning/ridning af heste er det Jon du tager kontakt til.

Tia Malling: Har det overordnede overblik over vores økonomi og undervisning i elevskolen. Spørgsmål vedr . holdundervisning på elevskolen, holdskifte, priser, faciliteter, regninger eller andre relevante spørgsmål er der gode chancer for at Tia kan besvare. Tia kan kontaktes via vores mail rideklubbendalumgaard@gmail.com eller du kan komme forbi kontoret mandag mellem kl. 17.00 og 18.30 hvor der er kontortid eller give et ring på 66174699.

Gry Madsen: Hjælper til i stalden og markerne. Hvis du har nogle spørgsmål vedr. foldordningen for vores opstaldede heste er det Gry du tager kontakt til.

Mogens Langhoff Toft: Er vores alt-mulig mand og hjælper til i stalden og på markerne med diverse små-reperationer.